لزوم بررسی روشهای ارتباط مالی با انگلیس
رابطه بین ایران و انگلستان تاریخچهای پیچیده دارد که شامل مراودات سیاسی، اجتماعی، نظامی و مالی است. در قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، نفوذ بریتانیا در ایران از طریق امور مالی و نفتی قابل توجه بود. در دوران جنگ جهانی دوم، ایران به عنوان یک مسیر استراتژیک برای متفقین، اهمیت یافت. روابط دو کشور پس از کودتای 1332 ( 1953میلادی) که با حمایت انگلیس و آمریکا صورت گرفت، تیره شد. پس از انقلاب ۱۳۵۷ (1979 میلادی) در ایران، روابط سیاسی و دیپلماتیک دو کشور بارها با چالشهایی روبرو شد، از جمله مسائل مربوط به برنامه هستهای ایران و حقوق بشر. با وجود تنشها، مبادلات تجاری و مالی ادامه یافته است، اگرچه تحت تاثیر تحریمهای بینالمللی و سیاستهای دو کشور قرار گرفته است. این درهم تنیدگی روابط دو کشور بررسی روشهای ارتباط مالی با انگلیس را بسیار با اهمیت میکند.
مروری بر آمار ایرانیان مقیم انگلستان
اما با وجود تمامی این تنشها، تعداد ایرانیان مقیم انگلستان، چه رسمی و چه غیر رسمی روز به روز رو به افزایش بوده است. بر اساس آماری که میتوان به آن استناد کرد، تا سال 2011 تعداد ایرانیان مقیم انگلستان حدود 91 هزار نفر تخمین زده میشود. از این تعداد قریب به 37 هزار نقر تا همان سال 2011 فقط در لندن زندگی میکردند. با توجه به موج مهاجرت سالهای اخیر و آمارهای تایید نشده، تعداد ایرانیان ساکن انگستان قریب به 400 هزار نفر تخمین زده میشود که جمعیتی بسیار قابل توجه است. بررسی روشهای ارتباط مالی با انگلیس با وجود این آمار حیرت انگیز واقعا ضروری است.
همچنین، این آمار نشان میدهد که ارتباطهای مختلف بین ایرانیان ساکن انگستان و ایران خصوصا در زمینه مالی و تجاری از چه اهمیتی برخوردار است. بر همین اساس در ادامه به راههای مراودات مالی بین ایران و انگستان، با توجه به تحریمها خواهیم پرداخت.
راههای مهم ارتباط مالی بین ایران و انگلستان
از میان تمامی راههای ارتباط مالی بین دوکشور، انواع حواله های ارزی از اهمیت بالایی برخوردارند. حواله های وسترن یونیون، مانیگرام، سوییفت و تمامی حواله ها و تراکنشهای آنلاین. اما وجود تحریم ها برای هر کدام از این موارد کار را دشوار میکند. برای آشنایی با این حواله ها و طرق ارسال با ما باشید. ارسال حواله به انگستان و یا تمامی کشورهای اروپایی تخصص ماست.
الف – حواله ها
- ستفاده از خدمات انتقال پول بینالمللی: برخی شرکتهای انتقال پول مانند وسترن یونیون یا مانیگرم میتوانند برای انتقال پول استفاده شوند. باید اطمینان حاصل کنید که این شرکتها در کشور شما فعالیت قانونی دارند.
- بانکهای بینالمللی: در صورت دسترسی به حسابهای بانکی بینالمللی، میتوانید از طریق انتقال بانکی مبالغ را منتقل کنید.
ب – سیستمهای پرداخت آنلاین
- سیستمهای پرداخت الکترونیکی: برخی از سیستمهای پرداخت الکترونیکی مانند پیپال یا سایر ارائهدهندگان ممکن است در برخی کشورها قابل استفاده باشند، اگرچه این روشها ممکن است در برخی مناطق تحت تحریم محدود شوند.
- کارتهای هدیه و کارتهای اعتباری مجازی: برای خریدهای آنلاین، استفاده از کارتهای هدیه یا کارتهای اعتباری مجازی که میتوانند برای پرداختها در سایتهای خارجی مورد استفاده قرار گیرند، گزینه دیگری است.
ج – سیستمهای انتقال نقدی
- استفاده از واسطهها: صرافی ها از قدیم و حتی اکنون در شرایطی خاص میتوانند به عنوان یک واسطه، در زمانی بسیار اندک پول نقد را بین دو کشور رد و بدل کنند. این امری متداول است که باید با آگاهی و شناخت کای انجام شود.
د – روشهای نوین پرداخت
- ارزهای رمزپایه (کریپتوکارنسیها): استفاده از ارزهای رمزنگاری شده مانند بیتکوین یا اتریوم میتواند یک راه حل برای دور زدن محدودیتهای تحریم باشد، اما این روش نیاز به دانش و احتیاط دارد.
همیشه مهم است که از قوانین و مقررات مربوط به تراکنشهای مالی در کشور خود و کشور مقصد آگاه باشید و از روشهای قانونی استفاده کنید تا از مشکلات بعدی پیشگیری شود.
خدماتی که ما میتوانیم انجام دهیم:
شرکت خدمات ارزی فرخ پی با سابقه طولانی مدت و شبکه گسترده همکاران در کشورهای متعدد برای شما این امکان را فراهم نموده تا خدمات گسترده پرداخت و ارسال حواله از طریق وسترن یوینون، مانیگرام و سوییفت را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهد. ما کلیه پرداخت های آنلاین شما را برای انگلستان به سرعت انجام می دهیم و در زمانی بسیار کوتاه رسید نر نوع پرداخت ارزی را برایتان میفرستیم. خدمات ارزی فرخ پی را در به دوستانتان معرفی کنید.